Woensdag 1 november 2023

Vier avonden “Vjölle wille op de djälle”

In de jaarlijks terugkerende voorstellingenreeks van “Vjölle wille op de djälle”, presenteert stichting De Peddemorsboerderij komende winter opnieuw een gevarieerd programma onder de titel “ ‘t geit lös op de djälle’’. Zo treden op: conferencier Koop Drost uit Zuidwolde, alias “Koop Stroop”, die als een ervaren buutreedner garant staat voor Twentse en Drentse humor van de bovenste plank.

Theatergroep Stroef

De Vriezenveense Theatergroep Stroef met hun klucht “grensoverschrijdend gedrag” waarin komische situaties en herkenbare voorvallen elkaar afwisselen.

Quiz

Henriëtte Abbink test de toeschouwers met een quiz over Vriezenveen met de titel “Hoe was ‘t ôk a wier?” waarbij plaatselijke kennis over heden en verleden aan de orde komen.

Duo BorrelNootje

De organisatie is trots te kunnen mededelen dat het duo BorrelNootje, bestaande uit Irma Hemmer en Hans Klerkx, komt optreden. Duo Borrelnootje zet de sound van een volledig orkest neer en zorgt voor een mix van dans- en luistermuziek met prachtige hits uit de jaren 70 / 80 / 90 / 00. Zij treden twee keer op één keer voor en één keer na de pauze.

Presentatie

Presentatie van deze avonden is in handen van Geertruida Boers en Herman Dasselaar die tevens in onvervalst Vjeans, het thema “typisch ‘t Vjenne” met het talrijke publiek gaan doornemen.

Gerhard Rohof

De muzikale omlijsting van de avond is in handen van onze rasmuzikant Gerhard Rohof. Al met al belooft het een prachtige avond te worden met humor, muziek, zang en cabaret op de altijd gezellige deel van de boerderij.

Data voorstellingen

De inloop met koffie en thee is vanaf 19.30 uur, en om 20.00 uur start de voorstelling. In de pauze is er een hapje en een drankje, wat allemaal bij de prijs is inbegrepen. Entreeprijs is 15,- p.p. En na afloop bestaat er de mogelijkheid om even na te borrelen. De avonden staan gepland op woensdag 1 november, vrijdag 3 november, woensdag 8 november en vrijdag 10 november 2023.

De ingang is aan de achterzijde van de Peddemorsboerderij waar onze vrijwilligers u verwelkomen en de rode loper voor de bezoekers zullen uitrollen.

Toegangskaarten reserveren

Via het aanmeldformulier onderaan dit verhaal, kunt u kaarten voor deze avonden reserveren!

Komt u er via de website niet uit dan mag u ook bellen naar: tel.nr. 0653932218 om kaarten te reserveren. Als u een toegangsbewijs hebt gereserveerd, kunt op de betreffende avond aan de ingang betalen, per pin of contant.

Naborrel

Na afloop is er nog gelegenheid om nog na te genieten van de avond met een hapje en drankje, tijdens de naborrel zal het Duo BorrelNootje nog enkele nummers voor ons spelen.


Online aanmelden

Vul het formulier in om u aan te melden. Selecteer de gewenste datum/tijd en geef aan met hoeveel personen u komt.

Evenement
Persoonlijke gegevens

Klik op aanmelden om het formulier te versturen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.