Donderdag 19 december 2024

Eetmee op unieke locatie in de Peddemorsboerderij

“Van samen eten word je vrolijker, gelukkiger en gezonder. Eetmee is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen”, constateert Iris Veenendaal. Eetmee staat voor een gezellig samenzijn, tijd voor elkaar en een lekkere maaltijd tegen een kleine vergoeding.

Eetmee zal plaatsvinden in het cultureel centrum van de Peddemorsboerderij. Deze boerderij stamt uit de 17e eeuw en is onlangs flink opgeknapt. Alleen dat al is de moeite waard er eens te gaan kijken. Het gehele jaar worden hier diverse exposities, evenementen, praatavonden, workshops en andere activiteiten georganiseerd en vanaf januari dus ook Eetmee.

Keurslager Kenkhuis zal zorgen voor een heerlijke maaltijd. Kenkhuis gebruikt altijd de meest verse ingrediënten voor een eindresultaat van de beste kwaliteit. Een stuk ambacht is hier zeker van pas. De passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in de producten terug.

De vrijwilligers en medewerkers van de Peddemorsboerderij, Keurslager Kenkhuis en ZorgSaam Twenterand heten u van harte welkom tijdens de Eetmee avonden.

De eerstvolgende is op donderdag 19 december aanstaande.

Waar, wanneer, hoe laat?

Eetmee vindt tien keer per jaar plaats. Het wordt in de meeste gevallen aangeboden op de laatste donderdag van de maand in de Peddemorsboerderij op het Westeinde 342 van 17.00 tot 19.00 uur. Er zijn in totaal 45 zitplaatsen beschikbaar. Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk, maar wacht niet te lang. Eetmee in andere kernen leert dat het al snel is volgeboekt. U kunt zich uiterlijk 3 werkdagen voor de maaltijd telefonisch opgeven bij Milenko Zivkovic 06 – 8273 5962.

Bij binnenkomst wordt er een bijdrage van 6 euro gevraagd voor een vergoeding van de maaltijd.