Donderdag 20 februari 2014

Boerenerfmarkt zoekt standhouders

De Boerenerfmarkt die op 11 april wordt gehouden, staat in het teken van alles wat het leven aangenamer kan maken. Lekkere hapjes, mooie woondecoratie, hippe kleding en handige dingen. Een groot aantal standhouders toveren de Peddemorsboerderij voor één dag om in een echte lifestylebeurs. Kijken, proeven, kletsen en kopen. Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Peddemorsboerderij samen met ondernemers Hanka Abbink en Dick Wichers.

Standhouders gezocht
Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze Boerenerfmarkt, belangstellenden kunnen zich aanmelden via het contactformulier op de site van www.peddemorsboerderij.nl, of tel. 0653932218. Ook de initiatiefnemers zelf staan er met een kraam. Voor Dick Wichers is het bijna een thuiswedstrijd, want zijn bloembinderij ligt praktisch tegenover de Peddemorsboerderij. Hanka Abbink heeft geen ‘echte’ winkel, maar verkoopt haar Italiaanse producten via haar webshop en vanuit haar woning. Voor haar is de Boerenerfmarkt een perfecte gelegenheid om bezoekers kennis te laten maken met de geneugten van het Italiaanse platteland. Hanka is typisch een voorbeeld van de ondernemers die zijn uitgenodigd om met hun stand op de Boerenerfmarkt te komen staan. Bedrijven met originele producten en een bijzonder verhaal. Er is op gelet dat er zo min mogelijk overlap is. Men vindt er dus geen zes kramen met kleding, maar zestien kramen uit zestien verschillende branches. Kortom, het is echt een hele gevarieerde beurs.”

Gezellig
Vrijwilliger Dianne Groote weet nu al dat het net zo gezellig gaat worden, als vorig jaar. “Het wordt echt een Vriezenveens gebeuren. Ik denk wel dat het dorp daarvoor uitloopt”, zegt ze. “Het is een echte lifestylebeurs waar je met het hele gezin naartoe kan. Er is niet alleen van alles te zien, maar ook van alles te proeven. En wie daarna nog trek heeft kan in de Peddemorsboerderij terecht voor een kop lekkere soep. De Boerenerfmarkt is een evenement dat je niet mag missen.”
De Boerenerfmarkt wordt gehouden op 11 april van 14.00 tot 21.00 uur.