Donderdag 3 februari 2011

Harmonicadag zaterdag 18 juni

Zaterdag 18 juni a.s. organiseren de vrijwilligers van de Peddemorsboerderij aan het Westeinde 342 in Vriezenveen van 11.00 tot 17.00 uur een harmonicadag. De organisatie krijgt assistentie en de nodige adviezen van “Die Original Tiroler Tukkers” uit Geesteren. In en om de boerderij zullen vele spelers, zowel solo als in groepen, hun muzikale kunsten vertonen. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zal worden.

De eerste namen van groepen die zullen optreden zijn inmiddels bekend. Zo zullen “Die Almsteirer” de “Westtaler” en de “Edelweis Spöllers” uit Vroomshoop in ieder geval van de partij zijn. Ook enkele solospelers hebben zich inmiddels aangemeld.
Op het terras of in de boerderij kunnen bezoekers bovendien een drankje nuttigen of iets lekkers van de barbecue eten. De toegang is gratis.
Individuele spelers of groepen die geïnteresseerd zijn om te komen spelen op deze harmonicadag zijn van harte welkom. Voor hen is het belang te weten dat er helaas geen ruimte is voor drummers en dat er onversterkt zal moeten worden gespeeld.
Voor meer informatie en opgave kan men contact opnemen met Freddy Voerknecht (f.voerknecht@home.nl of 0546-562973).