Zondag 9 februari 2020

"Twenterand bloeit op" in de Peddemorsboerderij

De eerste drie dagen dat de expositie van ‘Natuurfotografie’ open was, zijn er al meer dan 150 bezoekers in de Peddemorsboerderij op bezoek geweest. ’Twenterand bloeit op”

De 30 fotografen uit Twenterand exposeren hun mooiste foto’s waarvoor ze vaak veel geduld opbrachten om deze mooie plaatjes te kunnen schieten. Ook nu is de fotogroep van de KNNV afdeling Vriezenveen mede organisator van deze expositie.

Dit jaar is aan de fotografen gevraagd een foto in te sturen rond het thema “Twenterand bloeit op”’, een initiatief vanuit de gemeente Twenterand, Deze foto’s worden op A4 afgedrukt en gezamenlijk tentoongesteld. Tijdens de expositie kan het publiek kiezen welke foto zij het mooist vindt. Op de laatste dag van de expositie krijgen de deelnemende fotografen tips en tricks van Topfotograaf Stefan Schipper.

De expositie is te bezichtigen op donderdag 13 en 20 februari, vrijdag 14 en 21 februari en zaterdag 15 en 22 februari. De openingstijden zijn tussen 14.00 en 17.00 uur en elke donderdag ook van 19.00 tot 21.00 uur. De entree is € 2,00.