Woensdag 1 februari 2017

28 Natuurfotografen exposeren in de Peddemorsboerderij

De Stichting Peddemorsboerderij organiseert in februari voor de tweede keer een expositie, die gaat over de natuur en dan vast gelegd door fotografen uit Twenterand. De fotogroep van de KNNV afd. Vriezenveen gaat evenals vorig jaar samen met de Stichting deze expositie organiseren.

Succes
Vorig jaar deden aan de expositie 24 fotografen mee met ongeveer 240 prachtige natuur foto’s uit de gemeente Twenterand. Deze expositie was een geweldig succes en werd bezocht door een groot aantal bezoekers, die lovend waren over de kwaliteit van de foto’s.
De fotografen waren zelf ingenomen met het idee om als amateurfotografen te laten zien hoe zij hun liefde voor de natuur in dit gebied hebben vereeuwigd op beeld en dat voor een groter publiek in deze boerderij te exposeren. Landschapsfoto’s werden afgewisseld met een stiekeme blik op de vele dieren die in en rond Twenterand werden gespot.

28 fotografen
Afgelopen dinsdag werden de 28 fotografen uitgenodigd in de Peddemorsboerderij en konden zij hun plek uitzoeken, waar de foto’s komen te hangen.
Zaterdag 4 februari gaan de fotografen zelf de expositie inrichten, dan wordt de boerderij, die zich uitstekend leent voor exposities, weer omgetoverd tot een prachtig geheel, die een bezoek meer dan waard is! De expositie begint op donderdag 9 februari en eindigt op zaterdag 25 februari.

Extra opdracht
Dit jaar is een opdracht van de fotografen gevraagd, om een foto in te leveren van een bruggetje uit de gemeente Twenterand, afgedrukt op een A4. Deze worden gezamenlijk op een wand geplaatst en voorzien van een nummer. Tijdens de expositie kan het publiek kiezen welke foto zij het mooist vinden. Uiteraard wordt de winnaar beloond met een prijs.

Expositie
De expositie is te bezichtigen in de Peddemorsboerderij, Westeinde 342 te Vriezenveen van 9 tot 25 februari 2017. De openingstijden zijn donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur . Vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.
Entree is € 1,00.