Donderdag 2 februari 2023

Natuurfotografen expositie van start

Het Cultureel centrum Peddemorsboerderij organiseert van 2 t/m 18 februari voor de vijfde keer een expositie welke gaat over de natuur, vastgelegd door fotografen wonend in Twenterand.

Donderdag 2 februari 2023

Het Cultureel centrum Peddemorsboerderij organiseert van 2 t/m 18 februari voor de vijfde keer een expositie welke gaat over de natuur, vastgelegd door fotografen wonend in Twenterand. In 2020 kon de expositie nog net doorgang vinden, meteen hierna ging alles op slot vanwege de corona. Vorig jaar is de Peddemorsboerderij geheel gerenoveerd en op Open Monumenten weer geopend voor diverse culturele activiteiten. In een geriefelijke, warme Peddemorsboerderij kunnen exposanten en publiek weer met open armen worden ontvangen.

Succes

In 2020 werden de prachtige natuurfoto’s, wel zo’n 250, door het talrijke publiek bewonderd. Lovende woorden over de kwaliteit van de foto’s waren niet van de lucht. Foto’s van prachtige landschappen werden afgewisseld met een stiekeme blik op de verschillende dieren, welke gespot waren in en rond Twenterand. Enthousiast vertellen de natuurfotografen over hun passie aan het publiek en delen tips en technieken met de medefotografen.

Veel foto’s

De fotografen hebben hebben de afgelopen twee jaar van geen expositie, veel mooie foto’s gemaakt. Ze willen deze graag aan het publiek tentoonstellen. De expositie begint op donderdag 2 februari en eindigt zaterdag 18 februari.

De expositie vindt plaats op de djälle, deze is dan ook omgetoverd tot een prachtige expositieruimte en in alle stalletjes zijn de prachtige foto’s te bezichtigen. Elke deelnemer heeft een klein infobordje bij zijn foto’s hangen, zodat een ieder kan zien wie ze heeft gemaakt.

Open

De expositie is te bezichtigen op donderdagen 2, 9 en 16, vrijdagen 3, 10 en 17 en zaterdag 4, 11 en 18 februari 2023. De openingstijden zijn donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur . Vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Entree is € 2,00.