Maandag 1 april 2024

Bierproeverij in de Peddemorsboerderij

Het evenement belooft een heerlijke mix van lokale smaken, gezelligheid en muziek te bieden. Gasten kunnen zich verheugen op een uitgebreid aanbod van lokaal gebrouwen speciaalbieren van gerenommeerde brouwerijen zoals Scheepsrecht, Bierbrouwerij Fokkmeister en Brewery42. Voor de liefhebbers van wijn zal Mijndert Wijnwinkel een selectie van bijzondere wijnen presenteren die perfect passen bij de sfeer van de dag.

Naast het proeven van deze ambachtelijke dranken kunnen bezoekers zich tegoed doen aan heerlijk eten en genieten van fijne plaatjes die worden gedraaid vanaf vinyl, wat de nostalgische sfeer van het evenement compleet maakt.

"Dit evenement is een viering van lokale ambachten en een eerbetoon aan de rijke smaaktradities die onze regio te bieden heeft," aldus de organisator Rik Pape van #MDZK. "We nodigen iedereen uit om samen met ons te genieten van deze unieke ervaring en te proosten op de diversiteit en kwaliteit van lokale bieren en wijnen."

Het evenement ‘ De Vjeanse Zwarre’ vindt plaats op 1 april bij Peddemors Boerderij en begint om 14 uur. Toegang is gratis en het belooft een gezellige middag te worden. Kom langs en ontdek de verrukkelijke wereld van lokale speciaalbieren en wijnen!