Woensdag 31 augustus 2016

Aanmelden voor de expositie ‘Eigen Werk’ van amateurkunstenaars uit Twenterand

Veel mensen zijn bezig met allerlei soorten van hobby’s of vrijetijds besteding. Hierin kan men een stuk van zijn of haar creativiteit kwijt en het is een mooie manier om eens wat anders te doen dan de normale dagelijkse dingen. Omdat dit veel in de anonimiteit plaats vind, leek het de stichting de Peddemorsboerderij in Vriezenveen een leuk idee om aan amateurkunstenaars de mogelijkheid te bieden om in de boerderij aan een breed publiek te laten zien waar men mee bezig is. Elk jaar wordt het aantal deelnemende kunstenaars groter en dit jaar wordt de vierde expositie georganiseerd met de verwachting dat de boerderij behoorlijk vol zal zijn met kunstenaars uit Twenterand.

Aanmelding
Voor de amateurkunstenaars uit Twenterand is dit de mogelijkheid om zich te laten zien. Zij kunnen zich opgeven t/m donderdag 22 september en wel via mailadres:
expositie.eigenwerk@gmail.com

Iedere deelnemer krijgt een beperkte ruimte toegewezen, waar de mooiste stukken tentoongesteld kunnen worden. Kunstwerken die eerder tentoongesteld zijn, mogen niet weer aangeboden worden. Ook wordt gevraagd een kleine beschrijving van zichzelf te geven en hoe men tot deze kunstvorm of hobby is gekomen.

Expositie
De expositie ‘Eigen Werk’ wordt gehouden in de Peddemorsboerderij aan het Westeinde 432 in Vriezenveen. De kunstenaars zijn tegelijkertijd gastheren en –vrouwen en kunnen de bezoekers van alles vertellen over hun werk en dat van hun collega’s. Openingstijden: 6 oktober t/m 29 oktober. Op donderdag 14.00 – 17.00 en 19.00 – 21.00 uur, vrijdag 14.00 – 17.00, zaterdag 14.00 – 17.00 uur. De entree is 1,-.