Dinsdag 11 september 2018

Aanmelding voor de zesde expositie ‘Eigen Werk’ van amateurkunstenaars gestart

Al vijf jaar organiseert Stichting Peddemorsboerderij de expositie ‘Eigen Werk van amateurkunstenaars uit Twenterand’ in de maand oktober. Ook vorig jaar was het eerste lustrum een groot succes met 51 amateurkunstenaars uit de gemeente. Het enthousiasme van de bezoekers en deelnemers in de afgelopen vijf jaar is voor de stichting een stimulans om nu ook weer de boerderij in de maand oktober open te stellen voor de amateurkunst uit Twenterand.

Vele kunstenaars uit Twenterand doen elk jaar opnieuw mee om hun kunstvoorwerpen te exposeren, maar elk jaar zijn er ook een tiental kunstenaars die voor de eerste keer hun creatie aan het publiek willen tonen. Het is opnieuw de moeite waard om deze expositie van ‘Eigen Werk’ te bezoeken: of het nu gaat om een hernieuwde kennismaking of om een eerste kennismaking met de amateurkunstenaars uit Twenterand, die aan een breed publiek tonen hoe leuk het is om met creatieve en kunstzinnige uitingen bezig te zijn.Ieder jaar is het een grote verrassing wat er allemaal in de prachtige oude boerderij wordt geëxposeerd, want elk jaar moet er iets nieuws aangeboden worden. De kunstenaars krijgen ieder een plek in de boerderij toegewezen en samen met de commissie ‘Eigen Werk’ van de Peddemorsboerderij wordt deze expositie dan ingericht. Er is dan ook een grote verscheidenheid aan kunstuitingen te zien, o.a. schilderen, olie en of acryl, houtsnijwerk, creatief houtbewerking, fotografie, vilterij, tekeningen, steenbewerken, glasfusing, wolbewerken, kleibewerken, wood carving, etc.

Aanmelding

Voor de amateurkunstenaars uit Twenterand is dit de mogelijkheid om zich te laten zien. Zij kunnen zich opgeven t/m zaterdag 29 september en wel via mailadres: expositie.eigenwerk@gmail.com

Expositie

De gehele maand oktober 2018, de start zal zijn op donderdag 4 oktober en zaterdag 27 oktober is de laatste dag.

Openingstijden

Donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.