Dinsdag 27 oktober 2015

Expositie amateurkunstenaar afgesloten

Zaterdag 24 oktober was al weer de laatste dag dat de expositie voor amateur kunstenaars uit Twenterand te bezichtigen was. Er zijn tijdens deze vier weken talrijke bezoekers geweest om te genieten van de kunstobjecten die 44 deelnemers hadden geëxposeerd. Dit is de derde keer dat de St. Peddemorsboerderij deze expositie georganiseerd heeft en dat het een geweldig succes is, blijkt wel uit het aantal bezoekers en deelnemers.
Tijdens deze expositie konden de bezoekers een formulier invullen en aangeven welke drie kunstenaars in aanmerking kwamen voor de titel Amateurkunstnaar van Twenterand 2015.

Amateurkunstenaar 2015 gekozen door bezoekers
Natasja de Vogelaar is gekozen tot amateurkunstenaar 2015. Van de 219 uitgebrachte stemmen kreeg zij de meeste stemmen. Natasja tekent met pastelpotloden dierportretten. Op de 2e plaats is geëindigd Albert Koops met zijn houtsnijwerk. Hettie Veurink is 3e geworden met haar chamotte kleiwerken. Tijdens een gezellig samenzijn met alle kunstenaars zijn door de voorzitter van de Peddemorsboerderij, Dirk Boswinkel, de prijzen uitgereikt.

Op de foto v.l.n.r. Hettie Veurink (3e), Nastasja Vogelaar (1e), Albert Koops (2e) en voorzitter Dirk Boswinkel