Vrijdag 5 oktober 2012

Expositie beelden en schilderijen

Volgende week begint in de Peddemorsboerderij een expositie waar Vroukje Pape – De Jong en Rely Pas – De Jong hun beelden exposeren. Vroukje en Rely, zijn sinds enkele jaren actief bezig met beeldhouwen. Ze werken hoofdzakelijk met hardsteen zoals marmer, arduin etc. af en toe maken we een uitstapje naar een zachtere steensoort zoals serpentijn of albast. Zij laten zich altijd leiden door de vorm van de steen en maken daardoor abstract werk. Doordat ze regelmatig workshops volgen blijven we leren en onszelf ontwikkelen.

Sinds 1 juli 2012 beschikken we over ons eigen atelier in Almelo, aan de Nicolaas Beetsstraat 26 in de Kunstwerkplaats. Natuurlijk bent u hier van harte welkom.
Nina Abbink een kunstschilderes uit Vriezenveen, neemt ookdeel aan deze expositie met haar prachtige grote schilderijen, die voornamelijk op de boven verdieping komen te hangen.

Deze expositie wordt gehouden van donderdag 11, 18, 25 , Vrijdag 12,19,26 en zaterdag 13, 20, en 27 oktober.
De openingstijden zijn ‘s middags van 14.00 – 17.00 uur en alleen donderdag op de koopavond van 19.00 – 21.00.

Tijdens de avondopenstelling zullen de dames Vroukje en Rely demonstratie geven van het beeldhouwen, zowel het hakken in steen als ook het schuren.