Dinsdag 25 april 2017

Kinderworkshops voor Moederdagcadeau in de Peddemorsboerderij

De Stichting Peddemorsboerderij organiseert op zaterdag 13 mei a.s. een viertal workshops in haar boerderij. Deelname is voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar, zij kunnen dan deelnemen aan één van de workshops om voor zondag 14 mei een leuk zelfgemaakt Moederdagcadeautje te maken. Van 14.00 – 16.00 uur kunnen kinderen deelnemen aan één van vier workshops: steenbewerken, schilderen, plakken en cupcakes versieren.

Deze workshops vinden plaats op de bovenverdieping van de Peddemorsboerderij en als het cadeau voor Moederdag klaar is wordt het daar keurig verpakt, zodat de ouders en of begeleiding van de kinderen niet kunnen zien wat er gemaakt is en het een verrassing blijft.
Voor de ouders en of begeleiders zijn een aantal marktkramen ingericht in de Peddemorsboerderij. Deelnemende winkeliers zijn: Bon Jorno, Chocolade; The Old Butchery met koffie en thee artikelen; Ori Flame met cosmetica en Stoud met bijouterieën.
Dus tijdens het wachten is er voldoende afleiding om even rond te struinen door de boerderij, koffie en thee wordt er geschonken.

De workshops zijn gratis, maar even aanmelden is wel nodig voor de organisatie. Geef je naam, leeftijd en adres door via mail:
expositie.eigenwerk@gmail.com
of tel. 0653932218.

De keuze van welke workshop kan ter plekke gemaakt worden.