Donderdag 24 december 2015

Peddemorsboerderij komt met natuur en natuurfotografen

De Stichting Peddemorsboerderij heeft volgend jaar februari een expositie op haar jaarprogramma geplaatst, die gaat over de natuur en dan vast gelegd door fotografen uit Vriezenveen. De Peddemorsboerderij organiseert deze expositie in samenwerking met de fotogroep van de KNNV afdeling Vriezenveen. Bij de KNNV Vriezenveen is een fotogroep actief. Deze groep bestaat op dit moment uit ca 10 personen. Zij leggen zich toe op het fotograferen van de natuur in al zijn facetten. De groep komt 5 of 6 keer per jaar bij elkaar in de periode van september tot mei in het gebouwtje bij de Kruidentuin, bij het Oude Zwembad.

Doel
Doel van de fotogroep is het verbeteren van de kwaliteit van de foto’s van de deelnemers. Maar het plezier in het fotograferen staat altijd voorop! Zij beoordelen elkaars werk om van de opmerkingen te leren. Dit gebeurt aan de hand van opdrachten die vooraf gezamenlijk worden gekozen. De groep richt zich op de natuur in al haar facetten. Flora, fauna, landschappen, het weer en de seizoenen zijn enkele van de vele thema’s die ons inspireren.

Breder publiek
Door het organiseren van deze expositie wil De Peddemorsboerderij het werk aan een breder publiek tonen. Op deze manier ook de schoonheid van de natuur in onze directe omgeving onder de aandacht brengen.

Meedoen
Naast de tien fotografen van deze vereniging is er nog voldoende ruimte aanwezig voor fotografen die ook hun natuurfoto’s willen tentoonstellen in de boerderij.

Jeugdfotografen
Ook voor de jeugd zal er een aparte afdeling worden gesitueerd waar alleen foto’s van de jeugd worden opgehangen. Dus als je vindt dat je een mooie natuurfoto hebt gemaakt geef je op om mee te doen aan deze expositie.

Aanmelden
Fotografen die mee willen doen kunnen zich opgeven tot en met 3 januari 2016 via e-mail expositie.eigenwerk@gmail.com of via mobiel 06-53932218.