Woensdag 6 november 2024

Dit jaar bestaat de stichting Peddemors boerderij 25 jaar.

Deze organisatie bestaat uit een grote groep actieve vrijwilligers,die in de recent prachtig en vakkundig gerenoveerde Peddemorsboerderij, het hele jaar door uiteenlopende culturele activiteiten organiseert.

Eén daarvan is de jaarlijks terugkerende voorstellingenreeks van “Vjölle wille op de djälle” die ook komende winter opnieuw wordt gepresenteerd onder de titel “De vier jaargetijden“.

De avonden hiervoor zijn gepland op woensdag 6 november, vrijdag 8 november, woensdag 13 en vrijdag 15 november 2024. Waarvoor nu al kaarten voor deze vier voorstellingen zijn te reserveren via de website Peddemorsboerderij.nl

Wees er op tijd bij want er zijn slechts 65 plaatsen beschikbaar per avond.

Een afwisselend programma met de uit Haaksbergen afkomstige bekende cabaretier Karel van de Kate, deze treed ‘s avonds meermalen op met onvervalste Twentse humor, onder het motto “daspaslachen”.

Een verrassend tweetal accordeonisten neemt u mee door “de vier jaargetijden” met muziek uit onze jeugd.

Het populaire duo “borrelnootje” met de zangeres Irma Hemmer laat u meezingen met populaire hits en “evergreens”

Verder wordt uw kennis getest met een muzikale bingo en maakt u kans om met een leuke attentie naar huis te gaan.

De muzikale omlijsting van de avond zal zoals altijd in handen zijn van rasmuzikant Gerard Rohof. Kortom, al met al beloofd dat het een prachtige avond te worden met humor, muziek, zang en Cabaret op de altijd gezellige deel van de boerderij.

Presentatie van de avonden is in handen van Charon Wessels en Herman Dasselaar die in onvervalst oud Vjeans “de vier seizoenen” met u gaan doornemen.

De inloop met koffie is vanaf 19.30 uur en 20.00 uur start de voorstelling. In de pauze is er een hapje en een drankje wat allemaal bij de prijs is inbegrepen. En na afloop bestaat er de gelegenheid om even na te borrelen.

De ingang is aan de achterzijde waar de vrijwilligers van de Peddemors boerderij u verwelkomen en de rode loper voor de bezoekers zullen uitrollen.

Online aanmelden

Vul het formulier in om u aan te melden. Selecteer de gewenste datum/tijd en geef aan met hoeveel personen u komt.

Evenement
Persoonlijke gegevens

Klik op aanmelden om het formulier te versturen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.